Het begin

20 maart 2023

Beste allemaal.

In het begin van het jaar heb ik veel mensen een bericht gestuurd waarin ik een wens had uitgesproken. Deze wens was dat ik voor mensen in Tanzania een huis wil gaan bouwen met donaties en sponsoring van mensen die dicht bij mij staan. Ik wil jullie zeggen dat dit gelukt is. Naast de donaties zijn er ook veel schoenen verzameld. Die gaan ieder jaar zowiezo mee. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor hun steun en alle mooie bemoedigende woorden. Wanneer je het leuk vind om het een en ander te volgen kun je dit doen via mijn website www.footsupport.nl. Ik probeer een impressie te geven van hoe het leven daar is en hoe de bouw zal verlopen. Maandag 20 maart gaat de reis beginnen en zal 2 weken duren. Mocht je nog willen doneren of de gebruikte sportschoenen kwijt willen, kan dat altijd. Alles komt goed terecht. 

Nogmaals hartelijk bedankt !!!

Vriendelijke groet, 
Jos de Jager

Top